Welkom baby!

Welkom baby!

Over het project

De Perfecte Oplossing voor een Duurzaam en Comfortabel Huis

Calvin en zijn vriendin hadden de jackpot gewonnen. Met een prachtig karakteristiek huis uit 1914 en een eerste kindje op komst, wilden ze hun woning omtoveren tot een veilige en comfortabele plek. De keuze viel al snel op infrarood verwarmingspanelen van WARMER. Hun beslissing was gebaseerd op een combinatie van efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

Opdrachtgever Huiseigenaren
Partners WARMER Sustainable Concepts
Ruimtes Babykamer, slaapkamers en badkamer
Werkzaamheden Levering infrarood panelen en aansturing, installatie

De investering

2 x Sunpower SP-750 infrarood paneel 680,00
Thermostaat en relais 135,00
Totaal Totale investering babykamer € 815,00 incl. btw

Infrarood Verwarming: Ideaal voor de Kinderkamer

Veiligheid en Gezondheid voorop

In de babykamer wilden Calvin en zijn vriendin geen risico's nemen. Infrarood panelen bieden hier de perfecte oplossing. Geen scherpe randen van radiatoren waar kinderen zich aan kunnen bezeren en geen circulatie van stof en allergenen. Frisse lucht blijft behouden, wat essentieel is voor een gezonde leefomgeving. Bovendien, door de gerichte warmte van infrarood panelen, gaat er geen warmte verloren bij het ventileren van de kamers.

Eenvoudige Installatie en Esthetiek

De praktische aspecten van infrarood panelen overtuigden hen nog meer. Het plafond werd de ideale plaats voor deze panelen. ``Het is redelijk plug and play,`` zegt Calvin. ``In overleg met WARMER hebben we de meest effectieve en veilige plaatsing bepaald. Daarna was het een kwestie van ophangen.`` De installatie verliep soepel, en de panelen passen perfect bij het interieur zonder de ruimte te domineren.

Producten die we hebben gebruikt

Waarom Kiezen voor Infrarood Verwarming?

Duurzaam Verwarmen met Infrarood Panelen

Infrarood verwarming is niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Het directe verwarmingssysteem zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Dit vermindert het energieverbruik aanzienlijk, wat goed is voor zowel de portemonnee als het milieu. Met de keuze voor infrarood panelen van merken zoals Sunjoy, Sunpower en Frico, is een duurzame en effectieve oplossing binnen handbereik.

Voordelen van Infrarood Panelen

 • Efficiëntie: Infrarood panelen verwarmen direct de objecten en mensen in de kamer in plaats van de lucht. Dit resulteert in een snelle en efficiënte opwarming.
 • Gezondheid: Geen stofcirculatie betekent een schonere lucht, ideaal voor mensen met allergieën en astma.
 • Ruimtebesparend: Panelen aan het plafond of aan de muur nemen weinig ruimte in beslag, wat meer vrijheid geeft bij het inrichten.
 • Design: Moderne infrarood panelen zijn stijlvol en passen in elk interieur.
 • Veiligheid: Geen scherpe randen en geen brandgevaar door oververhitte radiatoren.

De Samenwerking met WARMER

Expertise en Klantgerichtheid

WARMER staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en expertise in duurzame verwarmingsoplossingen. Calvin en zijn vriendin waardeerden het advies en de professionele begeleiding bij de installatie van de infrarood panelen. ``De samenwerking met WARMER verliep vlekkeloos. Ze namen de tijd om onze wensen te begrijpen en boden maatwerk oplossingen,`` vertelt Calvin.

Betrouwbare Merken en Innovatie

Met topmerken zoals Sunjoy, Sunpower en Frico in het assortiment, biedt WARMER betrouwbare en innovatieve oplossingen voor infrarood verwarming. Deze merken staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid, wat de investering meer dan waard maakt.

Meer weten over infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is de toekomst van duurzame warmte. Wilt u weten hoe het in uw situatie kan passen? Of wilt u de voordelen begrijpen die het kan bieden aan uw comfort en energierekening? Laat het ons weten. We beantwoorden graag uw vragen, bespreken uw behoeften en vinden samen de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer projecten

Projecten
Aan de kust….

Wonen aan de kust? Soms heb je dan behoefte aan extra behaaglijkheid. Yoëlle en Thijmen kozen voor infrarood warmtepanelen (en meer).

Projecten
Duurzame verwarming woonboot

Waarom kiezen voor infraroodverwarming op een woonboot? Daar zijn volgens Kim genoeg redenen voor. Lees hier meer.

Projecten
Kartcentrum Zwolle: renovatie

Bij de renovatie van Kartcentrum Zwolle werden de kantine en binnenruimtes ingericht met infraroodverwarming.

Projecten
Salon Heleen Hülsmann: Preloved meets sustainability

Salon Heleen Hülsmann staat voor verduurzaming. Dat is terug te zien in de winkel waar strategische geplaatste infrarood panelen voor het nodige comfort zorgen.

Projecten
CM.com Circuit Zandvoort: Mickey’s Bar

Hoewel je bij het bekende racecircuit in Zandvoort niet direct denkt aan duurzaamheid, staat dat wel degelijk hoog op de agenda.

x

  A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

  Plan een afspraak in onze showroom en maak kennis met onze duurzame oplossingen. Vul het onderstaande formulier in of bel naar 020 - 211 7273!

  Naam
  Achternaam
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.