Projecten

Projecten

Projecten
Aan de kust….

Wonen aan de kust? Soms heb je dan behoefte aan extra behaaglijkheid. Yoëlle en Thijmen kozen voor infrarood warmtepanelen (en meer).

Projecten
Welkom baby!

Calvin en zijn vriendin kochten een huis en kregen een baby. In het fraaie huis uit 1914 plaatsten ze infraroodpanelen, o.a. in de babykamer.

Projecten
Duurzame verwarming woonboot

Waarom kiezen voor infraroodverwarming op een woonboot? Daar zijn volgens Kim genoeg redenen voor. Lees hier meer.

Projecten
Kartcentrum Zwolle: renovatie

Bij de renovatie van Kartcentrum Zwolle werden de kantine en binnenruimtes ingericht met infraroodverwarming.

Projecten
Salon Heleen Hülsmann: Preloved meets sustainability

Salon Heleen Hülsmann staat voor verduurzaming. Dat is terug te zien in de winkel waar strategische geplaatste infrarood panelen voor het nodige comfort zorgen.

Projecten
CM.com Circuit Zandvoort: Mickey’s Bar

Hoewel je bij het bekende racecircuit in Zandvoort niet direct denkt aan duurzaamheid, staat dat wel degelijk hoog op de agenda.

Wat kunt u van ons verwachten?
Bij WARMER geloven we dat iedereen een uniek verwarmingsplan nodig heeft. Daarom nemen we de tijd om elke klant persoonlijk te leren kennen, zodat we kunnen adviseren over de meest geschikte infrarood verwarmingsoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.
Meer weten over infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is de toekomst van duurzame warmte. Wilt u weten hoe het in uw situatie kan passen? Of wilt u de voordelen begrijpen die het kan bieden aan uw comfort en energierekening? Laat het ons weten. We beantwoorden graag uw vragen, bespreken uw behoeften en vinden samen de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

x

  A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

  Plan een afspraak in onze showroom en maak kennis met onze duurzame oplossingen. Vul het onderstaande formulier in of bel naar 020 - 211 7273!

  Naam
  Achternaam
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.