Onze Merken

Onze Merken

Bij WARMER geloven we in kwaliteit en duurzaamheid. Onze merkselectie weerspiegelt precies dat. Elk merk dat we presenteren is zorgvuldig gekozen op basis van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, innovatie, design en duurzaamheid. Ontdek de kracht en diversiteit van de merken waarmee we samenwerken en vind de perfecte match voor uw verwarmingsbehoeften. Uw comfort staat bij ons voorop.

SUNJOY

Zoek je betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossingen? Maak dan kennis met Sunjoy bij WARMER. Of het nu gaat om continue verwarming of bijverwarming, Sunjoy biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid en prestaties. Laat je verrassen door hun innovatieve aanpak!

SUNPOWER

Bij WARMER eren we de hoogwaardige kwaliteit van Sunpower's infraroodpanelen. Met een strak, omlijstingsvrij ontwerp en 10 jaar garantie, vertrouwen velen op Sunpower voor hun verwarmingsbehoeften. Ontdek hoe Sunpower de balans tussen vorm en functie perfectioneert voor optimaal wooncomfort.

SALUS

Technologie en innovatie ontmoeten comfort met Salus bij WARMER. Van geavanceerde thermostaten tot geïntegreerde regelsystemen, Salus is toegewijd aan het creëren van een naadloze verwarmingservaring. Ontdek de toekomst van slim verwarmen met Salus.

KlikAanKlikUit

Eenvoudig en effectief, dat is KlikAanKlikUit. Bij WARMER bieden we hun slimme producten aan die je dagelijks leven makkelijker maken. Verlichting, schakelaars en meer, allemaal met één klik.

Mensa Heating

MENSA HEATING: toonaangevend in buitenverwarming met innovatieve en gepatenteerde infrarood technologie. Deze revolutionaire outdoor heaters verenigen effectiviteit met een tijdloos Deens design. Niet alleen voldoen ze aan moderne verwachtingen, maar ze dragen ook bij aan een groener milieu, waardoor ze perfect zijn voor de toekomst.

Vitramo

Vitramo combineert elegantie met prestaties. Bij WARMER zijn we trots op het aanbieden van hun hoogwaardige verwarmingsoplossingen. Achter elk stijlvol product van Vitramo schuilt kracht en efficiëntie. Ontdek het zelf.

OLIMPIA SPLENDID

Bij WARMER ontdek je Olimpia Splendid, de expert in monoblock airco's. Deze systemen zijn niet alleen in staat om uw ruimte koel te houden tijdens warme zomerdagen, maar zorgen ook voor een behaaglijke warmte in de koudere maanden. Een twee-in-één oplossing die zowel comfort als efficiëntie biedt, ondersteund door jarenlange expertise.

TUYA

Tuya is innovatie en gebruiksgemak in één. Bij WARMER presenteren we hun slimme huisproducten, van lampen tot thermostaten. Maak je huis slimmer en comfortabeler met Tuya.
Meer weten over infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is de toekomst van duurzame warmte. Wilt u weten hoe het in uw situatie kan passen? Of wilt u de voordelen begrijpen die het kan bieden aan uw comfort en energierekening? Laat het ons weten. We beantwoorden graag uw vragen, bespreken uw behoeften en vinden samen de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

x

  A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

  Plan een afspraak in onze showroom en maak kennis met onze duurzame oplossingen. Vul het onderstaande formulier in of bel naar 020 - 211 7273!

  Naam
  Achternaam
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.