Producten

Producten

Filters

Filter en sorteer 0
Sorteren op
Filter op prijs
Wis filters
Toon selectie

Resultaat 1–11 van de 94 resultaten wordt getoond

Filter en sorteer 0
Sorteren op
  BYC

  BYC 450

  450 Watt
  Lichtgewicht

  Een budgetvriendelijk alternatief voor kwalitatieve infraroodverwarming. De BYC 450 Watt biedt betrouwbare prestaties, hoewel Sunjoy en Sunpower een hoger rendement leveren.

   159,99
  BYC

  BYC 900

  900 Watt
  Lichtgewicht

  De BYC 900 Watt is een kosteneffectieve infrarood oplossing, ideaal voor diegenen die waarde zoeken. Hoewel het indrukwekkende warmte biedt, bieden Sunjoy en Sunpower betere prestaties.

   259,99

  ELION

  260 Watt
  Bijverwarming
  Timer

  De ELION werkplekverwarmer. De Elion past onder vrijwel ieder bureau, receptiebalie of tafel. Met de bijgeleverde voetsteuntjes kan de Elion staand worden gebruikt, maar middels...

   154,99
  Frico

  Elztrip Infraroodstraler 1100 Watt

  Ervaar directe warmte met de Elztrip-EZ111N. Met 1100W perfect voor middelgrote ruimtes, biedt comfortabele verwarming zonder tocht.

   430,00
  Frico

  Elztrip Infraroodstraler 1500 Watt

  De Elztrip-EZ115N, met een krachtige 1500W, biedt efficiënte en snelle verwarming voor grote ruimtes, comfort gegarandeerd.

   520,00
  Frico

  Elztrip Infraroodstraler 600 Watt

  De Elztrip-EZ106N levert met 600W vermogen een efficiënte verwarming voor ruimtes met veel kou invloeden, perfect voor een comfortabel binnenklimaat.

   350,00
  Frico

  Gliese Infraroodstraler 1100W

  De Gliese GSE110 infraroodstraler combineert een krachtige 1100W verwarming met een elegant ontwerp, ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes zoals terrassen, woonkamers en open werkplaatsen.

   764,72
  Frico

  Gliese Infraroodstraler 650W

  De Gliese GSE065 infraroodstraler, met zijn 650W vermogen en strak ontwerp, is de perfecte verwarmingsoplossing voor kleinere ruimtes zoals balkons, werkplekken en hobbykamers.

   545,71

  Imus | Mensa Heating

  550 Watt
  Bijverwarming

  De IMUS van Mensa Heating is een krachtige, efficiënte en veilige infraroodverwarming. Waterproof en veelzijdig, ideaal voor zowel binnen als buiten.

   199,00
  Welke oplossing past bij uw situatie? Beantwoord 5 vragen en ontvang passend advies.
  Frico

  Infradark straler 1500 Watt

  Ervaar ongeëvenaard buitencomfort met de Infradark-IND15, een stijlvolle terrasstraler zonder zichtbare gloed. Perfect voor elke elegante buitenruimte.

   795,00
  Frico

  Infradark straler 1800 Watt

  De Infradark-IND18 verenigt krachtige verwarming met een stijlvol, zwart geanodiseerd aluminium ontwerp, ideaal voor buitenlucht in windbeschutte gebieden. Deze straler, met 1800 Watt vermogen, biedt...

   855,00

Verder kijken?

Lees onze tips over infrarood panelen

Energiezuinig Verwarmen: Hoe Infrarood Panelen Helpen Besparen

Ontdek hoe infraroodpanelen bijdragen aan energiezuinige verwarming, met kostenbesparende voordelen en voorbeelden van efficiëntie.

Alles over Warmtepanelen: Types en Toepassingen

Ontdek de verschillende soorten warmtepanelen, waaronder infrarood, en hun toepassingen in huis voor efficiënte en comfortabele verwarming.

Infraroodverwarming
Het Optimaal Plaatsen van Infraroodpanelen in Verschillende Kamers

Ontdek de beste plaatsing van infraroodpanelen in diverse ruimtes zoals badkamers en woonkamers, met tips voor installatie en voordelen van plafondmontage.

Infraroodverwarming
Infraroodpanelen Prijzen

Ontdek de prijzen van infraroodpanelen, waarom infrarood verwarming waarde biedt en hoe u de beste keuze maakt voor comfortabele warmte.

Infraroodverwarming
De Infrarood Calculator van WARMER

Ontdek hoe WARMER's infrarood calculator u helpt bij het berekenen van het benodigde vermogen voor uw infrarood verwarming.

Infraroodverwarming
Infrarood calculator: Isolatieniveaus

Isolatieniveaus spelen een essentiële rol bij het berekenen van het benodigde vermogen voor je infraroodverwarming. Ontdek de verschillende niveaus uit de infrarood calculator.

Infraroodverwarming
Infrarood calculator: Het resultaat

Onze infrarood calculator maakt een schatting van het benodigde vermogen. Overcompensatie met een hoger vermogen of meerdere panelen zorgen voor betere prestaties en energie-efficiëntie.

Infraroodverwarming
Hoe werkt infrarood verwarming: een diepgaande uitleg

Infraroodverwarming straalt direct warmte uit naar objecten en mensen, wat zorgt voor efficiënte en gelijkmatige verwarming. Deze methode is energiezuinig, snel, stil, flexibel te installeren en onderhoudsvrij.

Infraroodverwarming
Aansturing van Infrarood Verwarming:
Maak de juiste keuze

Ontdek de verschillende manieren om infrarood verwarming te bedienen en optimaliseren voor maximale efficiëntie en comfort.

Infraroodverwarming
Het verschil tussen infraroodpanelen en infraroodstralers

Ontdek het verschil tussen infraroodpanelen en infraroodstralers.