...
Producten

Producten

Filters

Filter en sorteer 0
Sorteren op
Filter op prijs
Wis filters
Toon selectie

Resultaat 1–11 van de 73 resultaten wordt getoond

Filter en sorteer 0
Sorteren op
  BYC

  BYC 450

  450 Watt
  Lichtgewicht

  Een budgetvriendelijk alternatief voor kwalitatieve infraroodverwarming. De BYC 450 Watt biedt betrouwbare prestaties, hoewel Sunjoy en Sunpower een hoger rendement leveren.

   159,99
  BYC

  BYC 900

  900 Watt
  Lichtgewicht

  De BYC 900 Watt is een kosteneffectieve infrarood oplossing, ideaal voor diegenen die waarde zoeken. Hoewel het indrukwekkende warmte biedt, bieden Sunjoy en Sunpower betere prestaties.

   259,99

  ELION

  260 Watt
  Bijverwarming
  Timer

  De ELION werkplekverwarmer. De Elion past onder vrijwel ieder bureau, receptiebalie of tafel. Met de bijgeleverde voetsteuntjes kan de Elion staand worden gebruikt, maar middels...

   154,99

  Imus | Mensa Heating

  550 Watt
  Bijverwarming

  De IMUS van Mensa Heating is een krachtige, efficiënte en veilige infraroodverwarming. Waterproof en veelzijdig, ideaal voor zowel binnen als buiten.

   199,00
  KlikAanKlikUit

  KlikAanKlikUit Afstandsbediening

  Radiografisch
  Tot 16 ontvangers

  Deze afstandsbediening van KlikAanKlikUit biedt moeiteloze besturing van uw verlichting en apparatuur, rechtstreeks vanuit uw handpalm.

   22,50
  KlikAanKlikUit

  KlikAanKlikUit Startset 2 Schakelaars met Afstandsbediening

  Complete set
  Radiografisch

  De stekkerschakelaarset van KlikAanKlikUit, met twee stopcontactschakelaars en een afstandsbediening. Ideaal voor het draadloos bedienen van uw apparaten.

   32,50
  KlikAanKlikUit

  KlikAanKlikUit Startset 3 Schakelaars met Afstandsbediening

  Complete set
  Radiografisch

  De stekkerschakelaarset van KlikAanKlikUit, bestaande uit drie stopcontactschakelaars en een afstandsbediening. Maakt draadloze bediening van meerdere apparaten mogelijk.

   37,50
  KlikAanKlikUit

  KlikAanKlikUit Stopcontact Schakelaar

  Max 2300 Watt
  Radiografisch

  De ACC-2300 compacte draadloze stopcontactschakelaar. Je plugt de schakelaar eenvoudig in een bestaand stopcontact en sluit hierop je verlichting of andere apparaten aan. Als je...

   25,00
  Salus

  Salus Digitale thermostaat met plug

  Complete set
  Radiografisch

  De Salus RT510SPE is een gebruiksvriendelijke, draadloze thermostaat die werkt met Salus RF stekkers voor optimaal comfort en energiebesparing.

   145,00
  Welke oplossing past bij uw situatie? Beantwoord 5 vragen en ontvang passend advies.
  Salus

  Salus Digitale thermostaat met relais

  Complete set
  Radiografisch

  De Salus RT510SR is een radiografische thermostaatset die een nauwkeurige temperatuurregeling biedt zonder internetverbinding.

   135,00
  Salus

  Salus Gateway UGE600

  Basisstation
  Smart Home

  De Salus UGE600 is uw verbindende schakel in een smart home-omgeving, het mogelijk makend om uw Salus thermostaten en slimme plugs naadloos te beheren en besturen. Essentieel voor een geautomatiseerd en comfortabel thuis.

   240,00

Verder kijken?

Lees onze tips over infrarood panelen

Alles over Warmtepanelen: Types en Toepassingen

Ontdek de verschillende soorten warmtepanelen, waaronder infrarood, en hun toepassingen in huis voor efficiënte en comfortabele verwarming.

Infraroodverwarming
Het Optimaal Plaatsen van Infraroodpanelen in Verschillende Kamers

Ontdek de beste plaatsing van infraroodpanelen in diverse ruimtes zoals badkamers en woonkamers, met tips voor installatie en voordelen van plafondmontage.

Infraroodverwarming
Infraroodpanelen Prijzen

Ontdek de prijzen van infraroodpanelen, waarom infrarood verwarming waarde biedt en hoe u de beste keuze maakt voor comfortabele warmte.

Infraroodverwarming
De Infrarood Calculator van WARMER

Ontdek hoe WARMER's infrarood calculator u helpt bij het berekenen van het benodigde vermogen voor uw infrarood verwarming.

Infraroodverwarming
Infrarood calculator: Isolatieniveaus

Isolatieniveaus spelen een essentiële rol bij het berekenen van het benodigde vermogen voor je infraroodverwarming. Ontdek de verschillende niveaus uit de infrarood calculator.

Infraroodverwarming
Infrarood calculator: Het resultaat

Onze infrarood calculator maakt een schatting van het benodigde vermogen. Overcompensatie met een hoger vermogen of meerdere panelen zorgen voor betere prestaties en energie-efficiëntie.

Infraroodverwarming
Hoe werkt infrarood verwarming: een diepgaande uitleg

Infraroodverwarming straalt direct warmte uit naar objecten en mensen, wat zorgt voor efficiënte en gelijkmatige verwarming. Deze methode is energiezuinig, snel, stil, flexibel te installeren en onderhoudsvrij.

Infraroodverwarming
Aansturing van Infrarood Verwarming:
Maak de juiste keuze

Ontdek de verschillende manieren om infrarood verwarming te bedienen en optimaliseren voor maximale efficiëntie en comfort.

Infraroodverwarming
Het verschil tussen infraroodpanelen en infraroodstralers

Ontdek het verschil tussen infraroodpanelen en infraroodstralers.

Infraroodverwarming
Besparingen met infraroodverwarming: energie, onderhoud en installatie

Infraroodverwarming biedt aanzienlijke besparingen op onderhoud en energiekosten, en kan verder geoptimaliseerd worden met duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en elektrische boilers.