Energiezuinig Verwarmen: Hoe Infrarood Panelen Helpen Besparen

Energiezuinig Verwarmen: Hoe Infrarood Panelen Helpen Besparen

Besparen met infrarood verwarming

Infraroodpanelen zijn een revolutionaire stap in de wereld van huisverwarming. Ze bieden een energiezuinige oplossing die niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Deze panelen, die werken op basis van stralingswarmte, onderscheiden zich van traditionele verwarmingssystemen door hun efficiëntie en vermogen om direct warmte te leveren.

Werkingsprincipe van Infraroodpanelen

Infraroodpanelen zenden stralingswarmte uit die direct objecten en personen in een kamer verwarmt. Deze manier van verwarmen is efficiënter dan conventionele verwarmingssystemen die eerst de lucht moeten verwarmen. Door de directe warmteoverdracht voelt de ruimte snel comfortabel aan, wat leidt tot een lager energieverbruik.

Voordelen van Infraroodpanelen

 • Snelle Verwarming: Infraroodpanelen bereiken snel hun volledige verwarmingscapaciteit, wat leidt tot een snellere opwarming van de ruimte en minder energieverbruik.
 • Energiezuinigheid: Deze panelen zorgen voor directe verwarming, wat resulteert in minder energieverlies en aanzienlijke besparingen op de energierekening.
 • Betere Luchtkwaliteit: Door het verminderen van luchtcirculatie is er minder verspreiding van stof en allergenen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

Toepassingen:

 • Woonruimtes: Infraroodpanelen zijn ideaal voor woonkamers en slaapkamers vanwege hun efficiëntie en het vermogen om een comfortabele, gelijkmatige warmte te bieden zonder de lucht te drogen.
 • Badkamers en Keukens: Voor ruimtes met hogere vochtigheidsniveaus, zoals badkamers en keukens, kunnen standaard warmtepanelen effectief werken, hoewel infraroodpanelen ook een goede keuze zijn vanwege hun vermogen om schimmel en vochtigheid te verminderen.
 • Werkruimtes: Infraroodpanelen zijn ook een uitstekende keuze voor kantoren of werkplaatsen, waar ze een comfortabele werkomgeving kunnen creëren zonder de luchtkwaliteit te beïnvloeden. Hun efficiënte warmteverdeling is ideaal voor het behouden van een aangename temperatuur tijdens werkuren.

Sunjoy

Sunjoy SR-4

Oorspronkelijke prijs was: € 360,00.Huidige prijs is: € 306,00.
Sunjoy

Sunjoy SR-5

Oorspronkelijke prijs was: € 435,00.Huidige prijs is: € 369,75.
Meer weten over infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is de toekomst van duurzame warmte. Wilt u weten hoe het in uw situatie kan passen? Of wilt u de voordelen begrijpen die het kan bieden aan uw comfort en energierekening? Laat het ons weten. We beantwoorden graag uw vragen, bespreken uw behoeften en vinden samen de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Lees onze tips over infraroodverwarming

Alles over Warmtepanelen: Types en Toepassingen

Ontdek de verschillende soorten warmtepanelen, waaronder infrarood, en hun toepassingen in huis voor efficiënte en comfortabele verwarming.

Infraroodverwarming
Het Optimaal Plaatsen van Infraroodpanelen in Verschillende Kamers

Ontdek de beste plaatsing van infraroodpanelen in diverse ruimtes zoals badkamers en woonkamers, met tips voor installatie en voordelen van plafondmontage.

Infraroodverwarming
Infraroodpanelen Prijzen

Ontdek de prijzen van infraroodpanelen, waarom infrarood verwarming waarde biedt en hoe u de beste keuze maakt voor comfortabele warmte.

Infraroodverwarming
De Infrarood Calculator van WARMER

Ontdek hoe WARMER's infrarood calculator u helpt bij het berekenen van het benodigde vermogen voor uw infrarood verwarming.

Infraroodverwarming
Infrarood calculator: Isolatieniveaus

Isolatieniveaus spelen een essentiële rol bij het berekenen van het benodigde vermogen voor je infraroodverwarming. Ontdek de verschillende niveaus uit de infrarood calculator.

Infraroodverwarming
Infrarood calculator: Het resultaat

Onze infrarood calculator maakt een schatting van het benodigde vermogen. Overcompensatie met een hoger vermogen of meerdere panelen zorgen voor betere prestaties en energie-efficiëntie.

Infraroodverwarming
Hoe werkt infrarood verwarming: een diepgaande uitleg

Infraroodverwarming straalt direct warmte uit naar objecten en mensen, wat zorgt voor efficiënte en gelijkmatige verwarming. Deze methode is energiezuinig, snel, stil, flexibel te installeren en onderhoudsvrij.

Infraroodverwarming
Aansturing van Infrarood Verwarming:
Maak de juiste keuze

Ontdek de verschillende manieren om infrarood verwarming te bedienen en optimaliseren voor maximale efficiëntie en comfort.

Infraroodverwarming
Het verschil tussen infraroodpanelen en infraroodstralers

Ontdek het verschil tussen infraroodpanelen en infraroodstralers.

Infraroodverwarming
Besparingen met infraroodverwarming: energie, onderhoud en installatie

Infraroodverwarming biedt aanzienlijke besparingen op onderhoud en energiekosten, en kan verder geoptimaliseerd worden met duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en elektrische boilers.

x

  A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

  Plan een afspraak in onze showroom en maak kennis met onze duurzame oplossingen. Vul het onderstaande formulier in of bel naar 020 - 211 7273!

  Naam
  Achternaam
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.