Naar de winkel

Duurzaam en efficiënt verwarmen

1/3 smarter

INFRAROOD VERWARMING

Energieneutraal bouwen en renoveren past binnen het klimaatakkoord. WARMER is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor het binnenklimaat van uw vastgoed. Onze focus ligt op duurzame en comfortabele verwarming, die voldoet aan de eisen die aan uw kantoor, bedrijfsruimte of woningen worden gesteld.

Uw leef- of werkomgeving snel op temperatuur. Een behaaglijke warmte, waar ook in huis. Een energieverbruik dat tot 30% lager is dan traditionele verwarmingssystemen. Daarvoor staat infrarood verwarming. Of u nu uw badkamer wilt verwarmen, uw woonkamer, uw slaapkamer of zelfs uw garage, er is altijd wel een infraroodtoepassing die u maximaal kunt integreren.

Infrarood Verwarming Huis

WAT IS INFRAROOD VERWARMING?

Verwarmen met infrarood is een duurzame en efficiënte oplossing voor het verwarmen van uw project/woning. Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, maar de mensen en objecten in de ruimte, zoals de vloeren, muren en meubels. Wanneer de infraroodstraling het object raakt, wordt dit omgezet in warmte. Aangestraalde objecten zullen vervolgens deze stralingswarmte geleidelijk afgeven en indirect de lucht in de ruimte opwarmen.

ONTDEK ONZE MERKEN

BEREKEN HIER UW BENODIGD VERMOGEN

Klik hier voor de Infrarood Calculator

VERSCHIL TUSSEN INFRAROOD PANELEN EN STRALERS

INFRAROOD PANELEN zijn geschikt voor woning en kantoor. Sommige modellen zijn geschikt om in een systeemplafond te verwerken, anderen kunnen strak tegen het plafond geplaatst worden. Infraroodpanelen hebben een oppervlaktetemperatuur die het veilig maakt om ook aan de wand te monteren.

INFRAROOD STRALERS zijn door hun hogere wattage en oppervlaktetemperatuur geschikt om hoger in een ruimte opgehangen te worden en beslaan een groter oppervlakte. Heaters worden toegepast in onverwarmde ruimtes of grotere (bedrijfs)hallen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TRADITIONELE EN INFRAROOD­ VERWARMING?

Traditionele verwarming, of convectie verwarming, is luchtcirculatie die ontstaat door het verwarmen van de lucht. Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, maar de mensen en objecten in de ruimte, zoals de vloeren, muren en meubels. Wanneer de infraroodstraling het object raakt, wordt dit omgezet in warmte. Aangestraalde objecten zullen vervolgens deze stralingswarmte geleidelijk afgeven en indirect de lucht in de ruimte opwarmen.

× Hoe kan ik je helpen?