Projecten
Projecten
Salon Heleen Hülsmann: Preloved meets sustainability

Salon Heleen Hülsmann: Preloved meets sustainability

Over het project

Salon Heleen Hülsmann is een fenomeen in Amsterdam. Onder het motto pre-loved luxury fashion slaan zij de brug tussen high-end fashion en sustainability. De wens tot verduurzaming is ook terug te zien in de winkel. Zo is er infrarood verwarming geplaatst om zo efficiënt mogelijk met de warmtebehoefte om te gaan.

Opdrachtgever Salon Heleen Hulsmann
Partners
Ruimtes Winkel, paskamers en kantoor
Werkzaamheden Plaatsing en installatie

De investering

Installatie 425,-
Materialen 1.155,-
2 x Sunpower 720,-
Sunjoy SR5 435,-
Totaal
Offerte aanvragen

Salon Heleen Hulsmann - DYO

Duurzaamheid staat bij Heleen en Eva hoog in het vaandel: “Bij ons vind je een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. Deze prachtige spullen verdienen het om niet in de kast te blijven liggen”. Bij de Salon draait het ook om het samenstellen van een duurzame garderobe. “Wij combineren de treasures uit de salon met onze eigen lijn DYO, duurzame essentials met een moderne twist. Feitelijk de kledingstukken waar niemand ooit afscheid van neemt”.
Door nauw samen te werken met lokale partners creëert DYO hoogkwalitatieve ontwerpen die een aanvulling zijn op elke tijdloze garderobe. Alle items zijn gemaakt met een lange levensduur in gedachten, door duurzaamheid en transparantie centraal te stellen.

Verduurzaming Salon Heleen Hulsmann

Verdere verduurzaming van de Salon was dan ook vanzelfsprekend: “Het verwarmen van de paskamer stond bij ons bovenaan het lijstje. En infrarood was de ‘obvious choice’. Het biedt warmte waar en wanneer je het nodig hebt; verwarming op een heel efficiënte manier”. En het bevalt goed: ”Wij, maar ook onze klanten vinden het een erg fijne manier van verwarmen. Er wordt natuurlijk veel gepast in onze Salon. Je wilt niet de hele winkel daarop aanpassen, maar de warmtepanelen in de paskamers maken het heel behaaglijk voor onze klanten. Wij zijn fan!”.

Producten die we hebben gebruikt

Onze klant aan het woord

Waarom is Salon Heleen Hülsmann overgestapt op infraroodverwarming?

In de mode-industrie is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden en wij zien het als onze plicht om ook in onze winkelomgeving een duurzaamheidsstatement te maken. Het verwarmen van onze winkel, met name de paskamers, stond bovenaan onze lijst voor verduurzaming. We hebben voor infraroodverwarming gekozen, want het biedt warmte precies waar en wanneer je het nodig hebt. Het werkt zeer efficiënt en past perfect bij onze visie op duurzaamheid.

Hoe heeft WARMER bijgedragen aan de verduurzaming van uw salon?

WARMER heeft ons geholpen om de overstap naar infraroodverwarming soepel en naadloos te maken. Met de geleverde infraroodpanelen kunnen we op een meer efficiënte en duurzame manier verwarmen. Het was een prettige ervaring om met hen te werken; ze zijn zeer deskundig en gepassioneerd over wat ze doen, en dat zie je terug. Zowel in de kwaliteit van hun producten als de manier van leveren. Het was prettig zaken doen!

Zou u WARMER aanbevelen aan andere bedrijven die hun verwarmingsoplossingen willen verduurzamen?

Absoluut! Onze ervaring met WARMER is zeer positief geweest. Ze leveren niet alleen hoogwaardige infraroodverwarming, maar bieden ook uitstekend advies en service. Ze zijn zeer deskundig en waren in staat om al onze vragen te beantwoorden en ons te begeleiden door het hele proces. Wij zijn fan en bevelen WARMER zeker aan aan iedereen die hun verwarming wil verduurzamen.

Meer weten over infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is de toekomst van duurzame warmte. Wilt u weten hoe het in uw situatie kan passen? Of wilt u de voordelen begrijpen die het kan bieden aan uw comfort en energierekening? Laat het ons weten. We beantwoorden graag uw vragen, bespreken uw behoeften en vinden samen de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer projecten

Projecten
Aan de kust….

Wonen aan de kust? Soms heb je dan behoefte aan extra behaaglijkheid. Yoëlle en Thijmen kozen voor infrarood warmtepanelen (en meer).

Projecten
Welkom baby!

Calvin en zijn vriendin kochten een huis en kregen een baby. In het fraaie huis uit 1914 plaatsten ze infraroodpanelen, o.a. in de babykamer.

Projecten
Duurzame verwarming woonboot

Waarom kiezen voor infraroodverwarming op een woonboot? Daar zijn volgens Kim genoeg redenen voor. Lees hier meer.

Projecten
Kartcentrum Zwolle: renovatie

Bij de renovatie van Kartcentrum Zwolle werden de kantine en binnenruimtes ingericht met infraroodverwarming.

Projecten
CM.com Circuit Zandvoort: Mickey’s Bar

Hoewel je bij het bekende racecircuit in Zandvoort niet direct denkt aan duurzaamheid, staat dat wel degelijk hoog op de agenda.

x

  A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

  Plan een afspraak in onze showroom en maak kennis met onze duurzame oplossingen. Vul het onderstaande formulier in of bel naar 020 - 211 7273!

  Naam
  Achternaam
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.