Projecten
Projecten
Aan de kust….

Aan de kust….

Over het project

Comfort en Duurzaamheid in een Huis aan de Kust

Yoelle en Thijmen genieten dagelijks van hun prachtige huis, gelegen op slechts 100 meter van het strand. Hun woning, gebouwd in 1950, onderging in 2019 een grondige renovatie waarbij vloerverwarming en een nieuwe gasinstallatie werden geïnstalleerd. Ondanks deze moderniseringen bleken de stijgende gasprijzen een dure aangelegenheid, vooral door de stevige wind die vaak op hun huis staat.

Opdrachtgever Huiseigenaren
Partners WARMER Sustainable Concepts
Ruimtes Woonkamer, kinderkamers, B&B, slaapkamers
Werkzaamheden Levering producten en installatie

De investering

Infraroodpanelen, aansturing, monoblock airconditioning € 5.500,- incl. btw
Totaal € 5.500,-
Offerte aanvragen

Infrarood Verwarming: Efficiënt en Comfortabel

Besparen op Stookkosten met Infrarood Panelen

Om hun energiekosten te verlagen en toch een behaaglijke warmte te behouden, besloten Yoelle en Thijmen infraroodpanelen te installeren. ``In eerste instantie hebben we infraroodpanelen in de woonkamer en de kinderkamers opgehangen. Daar hadden we echt behoefte aan extra behaaglijkheid. En dat beviel zo goed dat we ze ook in de slaapkamers van onze B&B geplaatst hebben,`` vertelt Thijmen tevreden.

Voordelen van Infrarood Verwarming

 • Efficiëntie: Infrarood panelen verwarmen direct de objecten en mensen in de ruimte, waardoor de warmte gelijkmatig en snel verspreid wordt.
 • Gezondheid: Geen luchtcirculatie betekent minder stof en allergenen, wat ideaal is voor een gezonde leefomgeving.
 • Ruimtebesparing: Panelen kunnen aan het plafond of aan de muur worden gemonteerd, waardoor er meer leefruimte overblijft.
 • Esthetiek: Moderne infraroodpanelen zijn stijlvol en passen bij elk interieur.
 • Veiligheid: Geen scherpe randen of hete oppervlakken, wat ze veilig maakt voor kinderen en huisdieren.

Producten die we hebben gebruikt

Waarom Kiezen voor WARMER?

Duurzame Keuzes met WARMER

Bij het zoeken naar duurzame verwarmingsopties overwogen Yoelle en Thijmen ook een warmtepomp. ``Zandgrond is niet optimaal voor een warmtepomp en bovendien wilden we geen ruimte opofferen aan de pomp. We zijn blij dat we voor de infraroodpanelen gekozen hebben,`` legt Yoelle uit. De keuze voor infraroodpanelen van merken zoals Sunjoy, Sunpower en Frico bleek de perfecte oplossing voor hun situatie.

Extra Comfort met Monoblock Airco’s

De zomers kunnen net zo uitdagend zijn als de winters aan de kust. Voor de slaapkamers aan de zonkant van het huis kozen ze voor monoblock airco’s. ``Ook hier was het belangrijk zo min mogelijk ruimte kwijt te zijn. Monoblock airco heeft geen buitenunit en werkt prima om de hitte uit de slaapkamers te krijgen,`` vertelt Thijmen. Deze oplossing biedt comfort zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte.

Samenwerking met WARMER: Een Soepele Ervaring

Professionaliteit en Klantgerichtheid

De samenwerking met WARMER werd door Yoelle en Thijmen als zeer positief ervaren. ``Planning, montage, alles ging op rolletjes, er werd overal meegedacht en voor de meest efficiënte oplossing gekozen. Wij zijn blij!`` De expertise en klantgerichte aanpak van WARMER zorgen voor een vlekkeloze implementatie van duurzame verwarmingsoplossingen.

Betrouwbare Merken en Innovatie

Met topmerken zoals Sunjoy, Sunpower en Frico in het assortiment, biedt WARMER innovatieve en betrouwbare infraroodoplossingen. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, wat de investering meer dan waard maakt.

Meer weten over infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is de toekomst van duurzame warmte. Wilt u weten hoe het in uw situatie kan passen? Of wilt u de voordelen begrijpen die het kan bieden aan uw comfort en energierekening? Laat het ons weten. We beantwoorden graag uw vragen, bespreken uw behoeften en vinden samen de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer projecten

Welkom baby!

Calvin en zijn vriendin kochten een huis en kregen een baby. In het fraaie huis uit 1914 plaatsten ze infraroodpanelen, o.a. in de babykamer.

Projecten
Duurzame verwarming woonboot

Waarom kiezen voor infraroodverwarming op een woonboot? Daar zijn volgens Kim genoeg redenen voor. Lees hier meer.

Projecten
Kartcentrum Zwolle: renovatie

Bij de renovatie van Kartcentrum Zwolle werden de kantine en binnenruimtes ingericht met infraroodverwarming.

Projecten
Salon Heleen Hülsmann: Preloved meets sustainability

Salon Heleen Hülsmann staat voor verduurzaming. Dat is terug te zien in de winkel waar strategische geplaatste infrarood panelen voor het nodige comfort zorgen.

Projecten
CM.com Circuit Zandvoort: Mickey’s Bar

Hoewel je bij het bekende racecircuit in Zandvoort niet direct denkt aan duurzaamheid, staat dat wel degelijk hoog op de agenda.

x

  A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

  Plan een afspraak in onze showroom en maak kennis met onze duurzame oplossingen. Vul het onderstaande formulier in of bel naar 020 - 211 7273!

  Naam
  Achternaam
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.