Naar de winkel

Smart domotica

1. Home
  2. Kennisbank
  3. Producten
  4. Smart domotica

Smart Domotica zorgt ervoor dat een huis of gebouw ‘slim’ wordt gemaakt. Met smart domotica worden processen in een woning of bedrijfspand geautomatiseerd en aangepast aan de wensen van de gebruikers. O.a. verwarmingssystemen, airconditioning, zonwering, verlichting en beveiligingssystemen kunnen met domotica aangestuurd en uitgelezen worden.

In combinatie met IR verwarming kan een slimme thermostaat altijd en overal laten zien hoe warm het in welke kamer is. Met dezelfde domotica kunnen de verwarmingspanelen aangestuurd worden en de gewenste temperatuur hoger of lager ingesteld worden.

WARMER biedt een volledig assortiment smart domotica (verwarmingsregelaars) voor elke toepassing of installatietype. Van standalone bedraadde thermostaten tot app-gestuurde draadloze oplossingen. Ook voor ruimtes zonder WiFi netwerk zijn er goede domotica oplossingen.

Met de bijbehorende app kan de aansturing vanuit elke locatie plaatsvinden.