Naar de winkel

Koeling

1. Home
  2. Kennisbank
  3. Producten
  4. Koeling

Innova levert monoblock airconditioning zonder buitenunit. Stil, energiezuinig, wifi-connected en van hoge kwaliteit.

Monoblocks hebben om de lucht binnenshuis te kunnen koelen geen buitenunit nodig. Uw pand wordt dus niet ontsierd door de grote, onderhoudsbehoevende buitenunits van de standaard airconditioning. Innova levert airco met een slank en neutraal design, geschikt voor ieder interieur.
De Monoblocks kunnen uitsluitend tegen buitenmuren geplaatst worden.

Door toepassing van hoogwaardige componenten en degelijke geluiddemping is het monoblock zeer stil en is het geluidsniveau vergelijkbaar met gangbare airco’s met buitenunit.

Het toestel is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, afstandsbediening of met de Innova app. U kunt ook meerdere toestellen tegelijk bedienen, bijvoorbeeld bij gebruik in bedrijfs- of kantoorgebouw.