10% Korting op Sunjoy SR-4 en SR-5 Infraroodpanelen

Ontdek nu onze speciale promotie en ontvang 10% korting op onze Sunjoy SR-4 en SR-5 infraroodpanelen. Deze tijdelijke aanbieding is een fantastische kans om uw huis of kantoor te voorzien van energie-efficiënte en stijlvolle verwarming.

SUNJOY SR-4:
COMPACTE VERWARMING

Sunjoy SR-4


 • Vermogen: 470 Watt
 • Geschikt voor: Ideaal voor kleinere ruimtes
 • Kenmerken: Modern design, eenvoudige installatie
 • Ideaal voor: Slaapkamers, thuiskantoren, badkamers

De Sunjoy SR-4 is de perfecte keuze voor kleinere ruimtes, waarbij stijl niet ten koste gaat van prestaties. Dit paneel is niet alleen een blikvanger, maar biedt ook een comfortabele en gelijkmatige warmte.

Welke oplossing past bij uw situatie? Beantwoord 5 vragen en ontvang een passend advies

SUNJOY SR-5:
WARMTE MET KRACHT & STIJL

Sunjoy SR-5


 • Vermogen: 600 Watt
 • Geschikt voor: Geschikt voor middelgrote ruimtes
 • Kenmerken: Hoog rendement, duurzaamheid, gebruiksgemak
 • Ideaal voor: Woonkamers, grotere slaapkamers

De Sunjoy SR-5 staat garant voor efficiënte verwarming in middelgrote ruimtes. Met zijn hoger vermogen en efficiënte warmteafgifte, combineert dit paneel functionaliteit met een elegante uitstraling.

SUNJOY INFRAROODPANELEN

Wilt u meer weten over de innovatieve technologie achter Sunjoy infraroodpanelen? Bezoek onze uitgebreide informatiepagina waar we dieper ingaan op de unieke eigenschappen en voordelen van Sunjoy. Leer hoe deze panelen uw verwarmingservaring kunnen transformeren met hun energie-efficiëntie, stijlvolle design en gezondheidsvoordelen.
Meer weten over infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is de toekomst van duurzame warmte. Wilt u weten hoe het in uw situatie kan passen? Of wilt u de voordelen begrijpen die het kan bieden aan uw comfort en energierekening? Laat het ons weten. We beantwoorden graag uw vragen, bespreken uw behoeften en vinden samen de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

x

  A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

  Plan een afspraak in onze showroom en maak kennis met onze duurzame oplossingen. Vul het onderstaande formulier in of bel naar 020 - 211 7273!

  Naam
  Achternaam
  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.