Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Het retourbeleid van WARMER geeft u de mogelijk om het via de webshop aangeschafte product binnen 14 dagen na ontvangst, om welke reden dan ook, retour te sturen.  U heeft het recht om het pakket te openen en de inhoud te controleren. Het product dient zonder enige gebruikerssporen en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Indien een bestelling wordt geretourneerd, bewaar dan altijd het tracking nummer en een kopie van het ontvangstbewijs, dit geldt als een bewijs van verzending.

Termijn retourneren

Wilt u het product retourneren? Dan heeft u 14 dagen de tijd om het artikel naar ons te retourneren.

Hoe retourneert u een online gekocht artikel?

Stuur een mail naar [email protected]. Wij sturen u dan een label dat u kunt gebruiken om de producten te retourneren via PostNL.

Geld terug

Het retourneren van pakketten is voor uw eigen rekening, conform onze algemene voorwaarden. Als u het artikel per post heeft teruggestuurd en het in goede orde door ons is ontvangen, betalen wij de aankoopsom binnen 14 dagen aan u terug, minus verzendkosten.

Voor terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt.

Aansprakelijkheid

WARMER is niet aansprakelijk voor enige schade die direct of indirect, na levering door welke oorzaak dan ook veroorzaakt door de koper, aan anderen of aan eigendommen van derden. WARMER is niet aansprakelijk voor de niet-beschikbaarheid op de webshop of voor technische of elektronische fouten op de website.

Voor de volledige informatie omtrent het retourbeleid verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden. Een kopie hiervan heeft u bij uw factuur ontvangen. Ook is deze te vinden via https://warmer.nl/algemene-voorwaarden/.