Naar de winkel

A WARMER WAY TO HEAT STARTS HERE

1/3 smarter

Warmer sustainable concepts

Wie zijn wij

Energieneutraal bouwen en renoveren is één van de belangrijkste pijlers uit het Klimaatakkoord. WARMER is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor het binnenklimaat van uw vastgoed. Onze focus ligt op duurzame en comfortabele verwarming, die voldoet aan de eisen die aan uw kantoor, bedrijfsruimte of woningen worden gesteld. Ook leveren wij duurzame warm tapwatervoorzieningen, luchtkoeling en smart domotica.

Door innovatieve producten op de juiste wijze in te zetten kunnen WARMER producten een aanzienlijke besparing op verbruiks- en installatiekosten en een beter rendement opleveren.

Totaalconcept of modulair

WARMER denkt met u mee over totaalconcepten voor efficiënte en duurzame klimaatbeheersing en warm tapwatervoorziening. Het assortiment van WARMER biedt alles om uw woning of bedrijf op duurzame en innovatieve wijze te voorzien van een comfortabel binnenklimaat.

Voor bepaalde type woningen bieden wij een modulair concept bestaande uit verwarming, warm tapwater- voorziening, koeling, isolatie, domotica en duurzame energieopwekking.

Voor projecten stellen wij met architect, projectontwikkelaar of bouwbedrijf een functioneel totaalconcept samen waarmee op duurzame wijze klimaatbeheersing en warm tapwatervoorziening geïntegreerd kunnen worden in de (ver)bouwplannen.

MAATWERK IN VERDUURZAMING

Ons aanbod

Duurzame totaalconcepten

Ieder project of situatie is uniek en Warmer past zich daar feilloos op aan. Nieuwbouw, renovatieprojecten en mutaties; dit zijn de momenten waarop nagedacht wordt over energieoplossingen en verduurzaming. Warmer biedt de meest efficiënte oplossingen die passen bij de wensen van uw woning of project. Door slim gebruik maken van doorontwikkelde producten en een uitgebreid partnernetwerk zijn wij in staat om uw woning/project te voorzien van een duurzaam, op maat gemaakt totaalconcept.

Warm tapwatervoorziening

Het verwarmen van water kost veel energie en wordt vooral gedaan met gasboilers die op termijn zullen moeten verdwijnen. Er zijn echter diverse manieren om water te verwarmen zonder gebruik te maken van gas. Om water duurzaam en efficiënt te verwarmen werken wij met elektrische en warmtepompboilers, die optioneel ook zijn te combineren met zonnepanelen.

Onze producten

Gehele overzicht

Duurzame IR verwarming

Verwarmen met infrarood is een duurzame en efficiënte oplossing voor uw project of woning. Infrarood geeft warmte af waar het nodig is. Vergelijk het met de warmte van de zon, niet de lucht wordt verwarmd maar de objecten. Infrarood wordt gezien als de beste, meest efficiënte techniek voor ruimte- verwarming. Warmer biedt een makkelijk te installeren, energie-efficiënte en kostenbesparende verwarmings-oplossingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in onze producten of diensten? Vult u dan dit formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken: 020-211 72 73.

Offerte aanvragen

Waarom Warmer?

1 - 4
Futureproof

WARMER denkt graag met u mee hoe u uw pand kunt verduurzamen tot energielabel C.

All-electric

Een uitgelezen keuze voor verwarming en warm tapwatervoorziening in een duurzame omgeving.

Infrarood

Een gezondere, duurzame en comfortabele manier van verwarming voor huis, kantoor of bedrijfspand.

Microklimaat

Optimalisatie energieverbruik door alleen daar te verwarmen waar nodig, aangestuurd door smart domotica.

Onze cases

Benieuwd hoe andere vastgoedeigenaren zich voorbereiden op 2023? Lees hier de praktijkverhalen.

Download cases

A warmer way to heat starts here

    Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy policy en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.